Fascination About نیلینگ
Fascination About نیلینگ
Blog Article
علاوه بر این، اجزاء دیگری نیز مانند چرخها و موتور دیزلی یا الکتروموتور، کمپرسور، سیلندرهای هیدرولیکی روی لاستیکها جهت تراز کردن ماشین، مخزن روغن و سایر اجزاء ضروری وجود دارند.
گروه مهندسی سانا پی، با ارائه خدمات مهندسی مطابق با بهروزترین استانداردها و روشهای اجرایی، از پیشرفتهترین تجهیزات استفاده مینماید.
این روش در ۶ مرحله اصلی اجرا شده و میتواند به عنوان یک روش نگهدارنده موقت بهترین عملکرد ممکن را داشته باشد.
بهاینترتیب این روش بهتدریج از سازهای موقت به دائمی ارتقا یافت.
این دستگاه تفاوتهایی در سیستم هیدرولیک، نیروی ضربه یا چکش و نوع انرژی (باد یا برق) دارند که به تنوع در عملکرد و کاربری آنها میافزاید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.
روش نیلینگ نسبت به انکراژ محدوده کمتری از خاک را مسلح میکند
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
عمق گمانهها معمولاً از ۵ تا ۱۰ متر متغیر خواهد بود و قطر آنها نیز از ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر متفاوت خواهد بود. عمق، تعداد و محل قرارگیری گمانهها نیز باید با توجه به نوع خاک، شرایط محل گودبرداری و … مشخص شود.
همچنین، وجود این گونه صفحات ضعیف و ناپیوستگی ناشی از آنها میتواند موجب تشکیل بلوکهای بالقوه ناپایدار در خاک پشت دیوار نیلینگ شده در هنگام گودبرداری شود.
در این روش نیلینگ چیست امکان اجرای پوشش دائمی نیز در صورت نیاز وجود دارد. این پوشش ها نیز می تواند از نوع بتن پاششی، بتن پیش ساخته، بتن درجا ریز و سایر انواع تکنولوژی های جدیدتر برای اجرای پوشش طرح دار و سازگار با محیط می باشد. در روش انکراژ انواع روش های تزریق جهت تامین مقاومت قسمت گیردار وجود دارد.
ممکن است سیستم نیل و خاک از لحاظ کلی پایدار باشد و هیچ یک از حالات ناپایداری خارجی در آن رخ ندهد، اما از لحاظ گسیختگیهای داخلی دچار مشکل شود. این حالت ناپایداری ممکن است شامل موارد زیر باشد:
هم اکنون با ما تماس بگیرید: ۰۲۱-۲۲۰۰۲۴۲۰ یا در تلگرام مارا دنبال کنید.
در این گونه خاکها، برای پایدارسازی خاک نیاز به انجام زهکشی به گونهای کامل و اساسی است. علاوه بر آن، مقادیر زیاد آب زیرزمینی موجب آن میشود که چاهکها به سادگی فرو بریزند.